Dansif
Medlemslogin

Husk brugernavn

Husk password

 

 

NB: Dansifs arrangementer er kun for medlemmer
 

 

Dansif julearrangement d. 10. december kl. 15-17.30
med oplæg om Stranded Asset Investeringsstrategier

 

Dansif inviterer til et arrangement om stranded assets med bidrag fra PensionDanmark og Storebrand for at præsentere og diskutere holdninger og investeringer. En rapport fra US Energy Information Administration har vist, at et stort antal af verdens største olie- og gasproducenter har voksende gæld og frasælger deres aktiver, hvilket sætter et spørgsmålstegn ved sektorens fortsatte levedygtighed. Norske Storebrand har valgt at ekskludere en række oliesand- og kulproducenter og har siden været meget verbal omkring stranded assets. Med henblik på debatten i danske medier og investorkredse vil PensionDanmark tale om deres synspunkt og holdninger til de kontroversielle investeringer, og deltagere opfordres til at stille spørgsmål om begge parters investeringsstrategier.
 
Efter det faglige arrangement vil der blive serveret gløgg, og vi håber at se rigtig mange af vores medlemmer for at ønske hinanden god jul!
 
Tilmelding: dansif@dansif.dk
Sted: Vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

 

 

 

   
   


 


DANSIF | H.C. Andersens Boulevard 7, 1. | DK-1553 KĂžbenhavn V | Telefon +45 3332 4266 | Telefax +45 3332 4274 | dansif@dansif.dk