Dansif

 

 

NB: Dansifs arrangementer er kun for medlemmer
 

 

Dansif jule-event

 

Dansif´s traditionelle juleevent nærmer sig, og i år bliver der mulighed for at drøfte de interessante internationale klimatiltag med PRI´s formand Martin Skancke.

 

Udover at være formand for PRI har Martin Skancke også været medlem TCFD (Task Force on Climate-Related Financial Disclosures), som på vegne af FSB har udarbejdet de internationale anbefalinger for klima-rapporteringer, som blev udsendt medio 2017.

 

Martin Skancke er meget centralt placeret i forhold til skabelsen af de nye retningslinjer for integrering af klimaforhold i den finansielle rapportering. På mødet vil han give et unikt indblik i de aktuelle klimaanbefalinger samt perspektiverne og historien bag.

 

Efter præsentationen åbnes der for dialog og spørgsmål om såvel klimarapportering som andre relevante emner i forhold til PRI. Det hele skylles ned med en kop juledrik med tilhørende juleknas.

 

Tidspunktet for arrangementet er fredag 8. december kl. 13.00 til ca. 16.00.

Stedet er Finans Danmark, Finanssektorens Hus, Amaliegade 7, 1256 København K.

Tilmelding kan ske til Dansif’s sekretariat på mail dansif@dansif.dk senest d. 4. december af hensyn til bestilling af forplejning.

 

Bemærk mødet foregår på engelsk.

 

 

 

 

 


 

 

   
   


 

 

 

 

 

DANSIF | H.C. Andersens Boulevard 7, 1. | DK-1553 København V | Telefon +45 3332 4266 | Telefax +45 3332 4274 | dansif@dansif.dk